A hirspot.hu könnyen, áttekinthetően és egyszerűen navigál a különböző oldalak hírei, eseményei között.

Hirdetési információk

Szerződéskötés menete

Tisztelt Érdeklődő!

1. Ön amennyiben szerződést kíván kötni, akkor a www.hirspot.hu oldalon található nyomtatványok segítségével írásban megkötheti a szerződést.

2. Az ÁSZF vonatkozó információkat megtalálja, a hirspot.hu oldalunkon gondosan olvassa el az adatvédelmi tájékoztatónkat is.

3. Alaposan tanulmányozza át az árlistánkat, melyet szintén megtalál a hirspot.hu oldalon és válassza ki az önnek megfelelő banner méretet és adott esetben, ha helyét.

5. Töltse, le a szerződést az oldalról a megrendelő mintával együtt majd töltse ki értelemszerűen (ellenőrizze az adatok helyességét). Szerződést egyszer kötünk, az érvényben marad viszont megrendelőt minden egyes megrendelés előtt rögzítünk, a nélkül nem kezdjük el az ön hirdetési kampányát.

6. Küldje el a kitöltött szerződést, megrendelőt, aláírási címpéldánnyal együtt, amennyiben meghatalmazottként jár el a cég képviseletében akkor a meghatalmazást is kérem csatolni. A szerződés aláírásával ön elismeri, hogy az ÁSZF feltételeket megismerte és elfogadta.

7. Amennyiben rendelkezik a kiválasztott bannerhez megfelelő grafikával, képpel azt is kérem, juttassa el hozzánk. Grafikai tervezést külön díjért vállalunk!

8. A megrendelő beérkezését követően küldjük önnek a számláját, melyet 8 napon belül kérjük, egyenlítse ki, mert csak ezt követően jelentetjük meg az hirspot.hu oldalán az ön reklámját.

VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK: Az elektronikus úton kötött szerződésekre az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi. C. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013, évi V. törvény, valamint vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadók.

ELÉRHETŐSÉGEINK: Levelezési cím: 1083. Budapest, Práter u. 59. fsz
e-mail: hirspot.info@gmail.com
telefon: +36 20 476-9190

Letölthető anyagok